Скандальна українська зірка цілком серйозно взялась за "відбиття" Філіпа Кіркорова в іншої опальної зірки Ольги Бузової.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Саме такої думки стали дотримуватись фанати зірок після кількох спільних відео Філіпа Кіркоров та Ані Лорак.

У свою чергу прихильники Кіркорова відзначають, що інша пасія співака сильно поступається скандальній українці, яка протягом останнього часу мабуть фактично втратила свого чоловіка, через його постійні зради, і тепер шукає собі нового залицяльника, роль якого може виконати Кіркоров, Лазарєв та навіть Басков, які вже вистроїлись у "чергу".

Популярні новини зараз

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

З самим Лазарєвим Ані Лорак вже не раз приписували роман, проте останнім часом разом їх майже не помічають на відміну від іншого російського співака Кіркорова.

Варто відзначити, що дочка Софія демонструвала таланти у співі і їй подобалися пісні короля російської естради.

"Шлях до серця жінки лежить через дітей", - стали нагадувати Кіркорову фанати.

Сам же 51-річний виконавець шукає спадкоємицю, яка могла б також доглядати за його дітьми: Мартіном і Аллою-Вікторією. Але йому вже не раз привласнювали роман з Бузової.

Особливо це стало проявлятися, коли пара хайпанула і почала пристрасно танцювати разом перед зйомками кліпу "Колір настрою синій". Потім вони провели кілька спільних конкурсів з розіграшем грошей, але «нулёвочка» Бузової по всій видимості не вразила Кіркорова, і вже не завадить його можливого роману з Лорак.

Розмір грудей постійно піднімався на сміх і серед фанатів. Після цього Кіркоров став більше часу приділяти Ані Лорак. А сварка з Муратом Налчаджиоглу була якраз вчасно. Шанувальники вважають, що Бузова не здаватиме, і незабаром співачка випустить хіт, який затьмарить Диву. Але чи зможе Бузова протистояти чарівності Лорак - на даний момент незрозуміло.

Разом з тим варто відзначити, що вже 27 вересня скандальній українській співачці Ані Лорак, яка вже доволі давно обжилась у Росії виповнилось 40 років.

Проте зовсім нещодавно мережу облетів грандіозний скандал у сім'ї Лорак та Мурата, адже стало відомо про постійні походеньки чоловіка співачки. Більше того його застукали на гарячому під час відпочинку з дівчиною в одному з київських нічних закладів.

Мабуть ситуація з чоловіком пришвидшила бажання співачки щось змінити у своїй зовнішності. Адже їй вже 40 років і молодше вона не стає. Хоча за останні десять-п’ятнадцять років вона грунтовно попрацювала над своєю зовнішністю.

Українські сенсації. Ані Лорак – перелітня пташка

Нагадаємо, Кіркоров зізнався запроданці в коханні.

Як повідомляв "Знай.ua", Лорак в перуці засвинячила машину.

Також "Знай.ua" писав, що знахабніла Лорак планує заробити на українцях.