Цієї осені на території всієї України очікується значне подорожчання квартир.

Про це повідомляють ЗМІ.

Як і у минулі роки аналітики відзначають, що найдорожчою нерухомість залишається у Печерському районі Києві.

Так, навіть за звичайну однокімнатну квартиру потенційному покупцю доведеться викласи близько 70 тисяч доларів, а трьохкімнатну довдеться віддати майже 180 тисяч доларів.

Популярні новини зараз

Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування

Всі ми будемо в небезпеці у червні-2024: 5 днів, коли варто бути обережними

Для трамваїв і тролейбусів встановили нові тарифи: скільки коштуватиме поїздка

Вони точно залишаться без броні: хтось із українців гарантовано потрапляє під мобілізацію з 18 травня

Показати ще

У свою чергу Дарницький район залишається зі своїм реноме "найдорожчого спального району Києва".

На лівому березі річна вартість однокімнатної квартири складе близько $ 37,5 тис. Таке холостяцьке житло виявилося дорожчим, ніж аналогічні пропозиції в центрі.

У свою чергу фахівці все ж відзначають, що найвигіднішими для покупців є ціни на квартири у Святошинському районі. Трикімнатна квартира на західній околиці міста коштувала майже $ 49 тис., А двійка - $ 32,6 тис.

Так, для охочих купити нерухомість у цьому районі доведеться викласти близько 37 тисяч доларів.

В Деснянському і Святошинському районах. За $ 40-56 тис. Можна вибрати щось на лівому березі в Дніпровському і Дарницькому районах, а також в Подільському, Голосіївському, Оболонському та Солом'янському.

Більше того деякі експерти відзначають, що вартість оренди квартир у Києві також значно виросте у порівнянні з минулим роком. Причина цього послужить девальвація гривні і зростання комунальних тарифів. Але експерти впевнені, істотного подорожчання не варто очікувати.

Разом з тим варто відзначити, що у Києві переглянули тарифи на холодну воду. Таке рішення обумовлене зростанням вартості електроенергії, реагентів, податків та необхідністю підвищення заробітної плати на підприємстві.

Тариф на послуги з водопостачання та водовідведення у Києві в поточному році може зрости на 17,2%, - до 19,6 гривні за 1 кубометр, повідомила прес-служба "Київводоканалу".

Обговорення проектів постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг з коригування тарифів "Київводоканалу" на 2018 рік відбулося 18 вересня.

За проектом постанови розмір тарифу на централізоване постачання холодної води і водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) може скласти 19,596 гривні за кубометр, тоді як зараз тариф становить 16,716 гривні.

У Києві подорожчала довгострокова оренда квартир

Нагадаємо, ціни на сигарети злетять до небес.

Як повідомляв "Знай.ua", ціни злетіли далі нікуди, у всьому звинувачують погоду.

Також "Знай.ua" писав, що українцям порадили запасатися алкоголем, ціни злетять до небес.