Одеську лікарню, в якій знаходиться людина, яка здійснила напад на відомого активіста Олега Михайлика Герасин Торніке, атакували спецназівці.

Цю інформацію повідомляє "Политека".

У повідомленні говориться, що спецназ вивів з поліклініки представників грузинської громади. Також відомо, що лікарня оточена посиленими нарядами правоохоронців.

Коли представники грузинської громади стали висловлювати обурення з приводу можливого транспортування Герасіна Торніке в СІЗО, в лікарні нагрянули спецпідрозділу поліції.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Від дій правоохоронців постраждали журналісти.

За словами дружини Герасіна, всі троє підозрюваних знали один одного. Одним із затриманих виявився брат Герасіна. Крім цього, у підозрюваного в нападі на Михайлика два прізвища. У 2016 році він був Нагладзе, а в 2017 став Герасин.

Уточнюється, що двоє затриманих зараз знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання.

Одеська поліція поки ніяких коментарів з цього приводу не дає.

Нагадаємо, в рамках розслідування збройного нападу на активіста і голову одеського осередку партії "Сила людей" Олега Михайлика, поліція затримала трьох підозрюваних. Всі затримані – громадяни грузинської національності. Про це повідомляє Громадське.

Наголошується, що у одного із затриманих нібито знайшли зброю, з якого поранили активіста. Зараз цей чоловік перебуває в лікарні – він має 1-шу групу інвалідності.

В лікарню прибули друзі підозрюваного і поліція. Його намагаються перевезти в Приморський відділ поліції. Також в лікарню прибув консул Грузії і представники грузинської громади.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", стан одеського активіста Олега Михайлика поліпшується. Нагадаємо, 22 вересня в Одесі активіста поранили поруч з його будинком, керівника міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика, він потрапив у лікарню у важкому стані.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що починаючи з вівторка, 25 вересня, співробітники Національної поліції і бійці Національної гвардії України почнуть посилене патрулювання вулиць Одеси.