У мережі з'явилася інформація про те, що в Армянську, що в окупованому Криму в неділю, 23 вересня пройшли небезпечні кислотні дощі. Після цього багато дітей-алергіків потрапили до лікарні. Про це повідомляє блогерка RoksolanaToday.

"Армянськ сьогодні вранці. Руді краплі - це кислотна роса. Все на місці,все стабільно - місто-катастрофа", - підписала вона фотографію.

Пізніше стало відомо, що по всьому місту стоїть жахливий запах. Жителі міста називають це "дослідами і изнущанням над людьми".

"Що вони будуть робити, якщо у дітей начнуться ознаки душья? Лікарні в нас не ризинові. Просто страшно, що на все це наша влада закриває очі", - пишуть мешканці.

Українці з жахом спостерігають за наслідками хімічної аварії, яка трапилася в Армянську. Нещодавно в мережі з'явилися нові фото і коментарі кримчан з Армянська, які захотіли розповісти про свою біду світу.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Відповідні фото з'явилися в мережі завдяки блогерке RoksolanaToday&Крим‏, яка виклала їх в Twitter.

Крім того, в мережі з'явилися фото, на яких видно загиблу природу і мертвих тварин.

Блогерка додала:

"Армянськ день міста міста-катастрофи свіжі радості. Кошеня у дворі померло при наглухо закритих вікнах, продовжує іржавіти на вулиці метал, кислота вже дожовує, але ЗАГРОЗИ ЗДОРОВ'Ю НЕМАЄ, не забувайте-"влада" і роспотребнагляди".

Також раніше ми писали, що режим надзвичайної ситуації в окупованому Армянську, введений внаслідок викидів хімічних речовин на заводі "Кримський титан", збираються скасувати в неділю, 23 вересня.

Нагадаємо, у Криму стався викид хімічної речовини.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Крим накрила нова страшна катастрофа, жителі в паніці повідомляють про дивну хмару, накрывшее місто Армянськ.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що українці з жахом спостерігають за наслідками хімічної аварії, яка трапилася в Армянську.