Незважаючи на постійні обстріли та напади проросійських бойовиків українські військові знаходять час на звичайні людські радощі.

Про це повідомляє фонд "Вернись живим" в Facebook.

У підписі до відео зазначається, що саме такою звичайною грою українські віськові заліковують собі психологічні травми між запеклими боями.

"І нехай весь світ і навіть війна почекає. Приблизно так виглядають будні нашої армії в перерві між запеклими боями. Поки ворог зализує рани, хлопці перезаряджають і чистять зброю, зв'язківець має можливість насолодитися грою з цим пухнастим кошеням після важкої зміни", - йдеться в підписі до відео.

Варто відзначити, що за минулу добу, 21 вересня, українські воїни повністю контролювали ситуацію в зоні ООС на Донбасі. Цю інформацію повідомив у своєму Facebook прес-штаб Операції Об'єднаних сил.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Наразі вже відомо, що проросійські бойовики 18 разів обстріляли позиції українських військових з різної зброї у тому числі із забороненої Мінськими угодами.

"За минулу добу ворог здійснював обстріл наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Луганське, Авдіївка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутово, Водяне та Широкіно"

Крім того, прес-центр уточнив, що терористи відкривали вогонь по українським захисникам з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також відомо, що під мінометний обстріл потрапили опорні пункти українських військових на Маріупольському напрямку.

Повідомляється, що троє українських військовослужбовців отримали легкі поранення.

Разом з тим варто відзначити, що російські оборонні відомства стверджують, що надані ними документи щодо збитого на Донбасі малазійського авіалайнера рейсу МН17 справжні.

Чиновники запевняють: ракета "Бук", якою і збили літак, нібито розроблена в Україні і належить полку ЗСУ № 223. До них підключилися засоби пропаганди Кремля.

В якості доказу наводять те, що у процесі розробки цієї керованої зенітної ракети 9М38 в дослідно-конструкторської роботи на неї створювався унікальний комплект робочої конструкторської документації.

До складу входив екземпляр формалізованого формуляра на двигун, сопло, а також інші агрегати.

"В цей же час сам формуляр на двигун зенітної ракети був еталонним. Як відомо, з нього проводився цілий тираж формулярів. Після цього в них і вносилися унікальні дані, які характеризують кожен двигун до окремої виготовленої ракеті", - підсумували в Міноборони РФ.

Український фільм "Донбас" став претендентом на "Оскар"

Нагадаємо, українські військові показали, як "покарають" Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", ГПУ вирішила розібратися в екстрадиції бійця АТО.

Також "Знай.ua" писав, що бійці ЗСУ влучно заспокоїли озвірілих путінських бойовиків.