Вночі 19 вересня у районі Світлодарської Дуги, на Донбасі, загинув сержант 72-ї бригади
Володимир Матвієнко.

Про це повідомила мати вбитого солдата Тетяна Павлик на своїй сторінці у Facebook.

Українському бійцеві на момент смерті було 35 років.

Жінка написала, що не хотіла афішувати перебування сина на Донбасі, як вона сама висловилася "зі зрозумілих причин".

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Знаю, що для всіх, хто знає мене особисто або друзів по фейсбуку це буде шоком, так як я цього не афішувала (зі зрозумілих причин), про це знали тільки найближчі. Я завжди вірила і сподівалася, що ця біда обійде мій дім стороною. Вона вирішила інакше. Мій син Герой ! Я Пишаюся своїм сином! " мати Тетяна Павлик

Також мати українського героя прикріпила до посту останнє фото, яке загиблий воїн зробив і надіслав їй 18 вересня, за день до смерті.

Нагадаємо, нещодавно в мережі з'явилася новина про те, що українські реактивні снаряди РС-80 "Оскіл" успішно пройшли черговий етап державних випробувань, після чого вони повністю підтвердили свою відповідність заявленим характеристикам. Про це стало відомо із заяви президента Петра Порошенка, яку він опублікував на сторінці в Facebook.

"Вони були випробувані на всіх режимах польоту і при різних погодних умовах на фронтовому бомбардувальнику Су-24М, одному з найбільш потужних літаків, що стоять на озброєнні Повітряних сил ЗСУ. Під час цих стрільб нові ракети повністю підтвердили свою відповідність заявленим характеристикам", - Порошенко.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", британський держсекретар з питань оборони Гевін Вільямсон побував на передових рубежах і на одному з КПВВ. Державний секретар з питань оборони Великобританії Гевін Вільямсон приїхав у зону проведення операції об'єднаних сил (ООС).

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Моніторингова місія ООН з прав людини шокувала українців вбивчою статистою людських втрат на Донбасі. ООН підрахувала, що з квітня 2014 року по теперішній час на Донбасі загинули близько трьох тисяч мирних жителів.