Історія з хіматакою в Криму в самому розпалі. Жителі Армянська продовжують скаржитися на головні болі, втому і погане самопочуття. Пов'язують ці симптоми з викидом над містом невідомої речовини - повідомляє "Крим реалії".

Влада продовжує стверджувати, що все нормально, ніякої хіматаки не було, в повітрі все чисто. Але постраждалі мешканці стверджують інакше:

"Нам говорять, що все добре, що нічого не повинно заважати. Як же не заважає, коли ми прокидаємося з головними болями, першінням в горлі"

Люди в паніці, не знають, що їм загрожує. Скаржаться на сильне першіння в горлі навіть після короткої прогулянки на відкритому повітрі.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Кримські власті зробили припущення,що причиною забруднення є випаровування з кислотонакопителя, що використовується на виробництві "Кримським титаном" (належить Дмитру Фірташу). Це спровокувала спека і тривала відсутність опадів.
Але колишня завідуюча даного підприємства Галина Господаренко, виключила викид на підприємстві.

У Києві висловили свою версію: викид хімічних речовин стався через російських військових, які на тренуваннях нібито обстріляли відстійники відходів титанового і содового заводів.

Поки кожен відпрацьовує свою версію події, жителі Армянська продовжують страждати від невідомої речовини. Хто їм має допомогти поки невідомо.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.иа" писав, що відповідальність за хімічну атаку в Криму лежить на Росії. Така інформація прозвучала від прес-секретаря МЗС Мар'яни Беца.

"Знай.иа" також повідомляв про кривавий заході в Криму. Жителі кримського міста Армянська, де сталася хімічна катастрофа, на своїх сторінках у соцмережах поміщають фотографії, які були зроблені в межах міста.

Раніше в статті на "Знай.иа": Химатака в Криму: Херсонщина на межі катастрофи, життя людей в руках підступного вітру. Забруднення повітря біля адміністративного кордону Херсонської області і Криму, нібито, не фіксується.