Громадський транспорт сповнений сюрпризів! Це ще раз підтвердила, помічена в метро напівоголена дівчина.

Незвичайна пасажирка київського метрополітену підняла настрій пасажирам. Справа в тому, що образ киянки був м'яко кажучи незвичним. Дама була одягнена в білосніжний халат, читала пресу і насолоджувалася чашкою запашної кави прямо у вагоні метро. Фото дівчини розмістило на своїх сторінках співтовариство Los Solomas.

Куди і навіщо йшла дівчина невідомо. Яку мету переслідувала дана особа, з'явившись в домашньому халаті серед натовпу? Жінка ніяких заяв з приводу свого зовнішнього вигляду не робила, в рекламних акціях не брала участь, брошури не роздавала. З цього ніяких висновків зробити можливості немає, але пасажири київського метрополітену прокоментували цю подію в соцмережах по-своєму.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як бачимо з коментарів у соцмережах хтось припустив, що це веселий флешмоб, заздалегідь спланований активістами. Хтось вирішив, що дівчині страшенно набридли перебої з гарячою водою в столиці і вона просто вирушила на пошуки даного блага цивілізації.

Подібні жарти в метро - це не рідкість!

Як би там не було, але настрій оточуючим жінка явно поліпшила. Не кожен день побачиш таке в громадському транспорті! А хіба не це найголовніше в нашому буденному житті?

Нагадаємо, "Знай.иа" вже писав про "веселі" ситуації в київському метрополітені. Кумедний випадок у київському метро став хітом соцмереж. Про один з таких випадків розповіла радник начальника КП "Київський метрополітен" Наталя Макогон. Вона розмістила в соціальній мережі Facebook відео з камери спостереження одній зі станцій столичного метрополітену.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв попередню вартість метро на Виноградар. Метро на Виноградар: у Кличка оголосили новий тендер, ціна вражає уяву. Зараз вже відомо, що новий оголосив тендер КП "Київський метрополітен". Крім того, наголошується, що в тендерних відомостях говориться, що побудують дільницю Сирецько-Печерської лінії від станції "Сирець" до станції "Проспект Правди".