Крим накрила нова страшна катастрофа, жителі в паніці повідомляють про дивну хмару, яка з'явилася над містом Армянськ.

Жителів містечка мучить головний біль, запаморочення, кашель, тварини на вулиці помирають у страшних муках. На подібні симптоми також поскаржилися мешканці Яни-Капу та інших куточків анексованого півострова.

Ситуація продовжує залишатися критичною по всій території Криму, люди не вірять що це був просто туман, наслідки говорять самі за себе. Страждають не тільки люди, тварини вмирають болісною смертю, допомогти їм немає ніякої можливості.

"Течуть сльози і соплі, горло болить і набрякає, немов при початку ангіни. Болить і паморочиться голова, з'являється кашель. За гарячими телефонами кажуть, що це звичайний туман. Звичайно, ми тут звикли до хімії, але такого раніше не було", — повідомляють жителі Яни-Капу. Також надійшла інформація про болісних смертей тварин: "У сусідів кішка померла. Рвала коричневою піною і померла", — пишуть в мережі.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Мешканці не знають, як їм реагувати і вести себе, місцеві влади не надають підтримку постраждалим. Людям тільки лишається здогадуватись і лікуватися від невідомої хвороби. Коли ж стане відомо, що сталося насправді і якої шкоди завдали жителям Криму нікому невідомо.

Нагадаємо, що це вже не перша хіматака в Криму, раніше повідомлялося, що Армянськ вже піддавався даної проблеми. Також з'явилися фотографії в мережі наслідків хімічної атаки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", відповідальність за хімічну атаку в Криму лежить на Росії. Міністерство закордонних справ України подасть звернення в міжнародну Організацію по забороні хімічної зброї після того, як будуть отримані всі дані, матеріали і докази хімічних викидів на окупованому півострові.

"Знай.uа" писав, що жителі кримського міста Армянська, де сталася хімічна катастрофа, на своїх сторінках у соцмережах поміщають фотографії, які були зроблені в межах міста. Кривавий захід сонця жителі Криму запам'ятають надовго.