Українці все частіше стикаються з проблемою заблокованих рахунків, крім того, клієнти популярних банків не дораховуються коштів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила постраждала Олена Обухівська, - пише Politeka.

"2,5 млн індійських рупі ( 980 000 тис. грн.) було знято з мого рахунку вночі в суботу. Після цього банк заблокував мою картку. А тепер у Райффайзен Банк Аваль / Raiffeisen Bank Aval офіційно є 31 день прийняти рішення, чи повертати мені кошти, чи ні. Колл-центр відправляє мене у відділення, а відділення – у колл-центр для з'ясування деталей". Про client service писати не буду, щоб не перевантажувати свою історію про те, як прожити місяць без грошей", – поскаржилася постраждала.

банкомат

Додамо, що це не поодинокий випадок, коли українців "просто так" банки залишають без грошей. Під публікацією Обухівської користувачі розповіли, з якими проблемами їм доводилося стикатися. Деяким гроші все ж повертали, але бували і ті, хто залишався ні з чим.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Так, Baruh Weisemann стверджує, що у його батьків один з українських банків вкрав три місячних пенсії на двох, а пізніше заблокував пенсійні картки.

Нагадаємо, витрати на Верховну Раду пропонують збільшити до 1,7 мільярда гривень. Українці просто шоковані від апетитів народних обранців.

Як повідомляв Знай.ua, у Національному банку України заявили, що протягом I - IV кварталу 2019 року інфляція повинна значно знизитись.

Також Знай.ua писав, що днями стало відомо про те, що з 28 травня 2019 року в продаж надійдуть нові банкноти, а саме на 100 і 200 євро. Як багато хто знає, не так давно в продаж надійшли оновлені 5, 10, 20 і 50 євро.
У мережі вже з'явилися фотографії з дизайном оновлених банкнот.