У Львові терміново евакуювали понад 400 дітей та працівників школи через можливу загрозу

Про це інформує replyua.net.

Надзвичайна подія сталась у школі №77 на вулицы Виговського у понеділок вранці, близько 9 години, коли діти саме всілился за парти.

Зазначаэться, що вчителі та учні відчули різкий запах газу. Він поширився не лише по всій території школи, але і досяг фойє.

На місце одразу ж викликали відповідні служби.

Популярні новини зараз

ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних

Нова допомога для переселенців: майже 11 тисяч гривень кожному

Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки

Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років

Показати ще

школа

Поки рятувальники і газовики їхали на виклик, персонал школи провів евакуацію всіх дітей, що прийшли на заняття. Таким чином, було евакуйовано 437 дітей різного віку.

Незабаром до школи приїхали співробітники поліції, газової служби, а також ДСНС. В результаті проведеної перевірки, працівниками газової служби були виявлені залишки газу, розлитого з балона біля гаражів, розташованих неподалік від школи. У свою чергу, рятувальниками ДСНС було знешкоджено джерело смороду, а також усунено неприємний запах.

газова служба

В даний час всі приміщення школи провітрюються, а також дезінфікуються.

Батьків та вчителів зепевнили, що наразі у школі немає жодної загрози життю та здоров'ю.

Нагадаємо, на Україну насувається нова епідемія грипу. Найбільш уразливими групами названі лікарі, школярі, а також працівники сфери обслуговування. Медики розповіли, як захистити себе та своїх дітей.

Як повідомляв Знай.ua, в школах вигадали новий спосіб заробити на дітях та їх батьках. Стало відомо про те, що в деяких містах України в школах вимагають плати за групи продовженого дня через небажання місцевої влади виділяти гроші на зарплати вчителям.

Також Знай.ua писав, що чимало батьків вже встигли відчути на собі всі незручності, пов'язані зі шкільним процесом. Однак, в наступному році може виникнути ще одна додаткова проблема