За минулу добу, 15 вересня, українські військові ліквідували п'ятьох терористів. Серед військовослужбовців ООС втрат немає.

Цю інформацію повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook.

"Упродовж минулої доби, 15 вересня, ситуація в районі проведення операції залишалася повністю контрольованою Об'єднаними силами. Окупанти 28 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому супротивник 6 разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями" прес-центр ООС

У повідомленні говориться, що терористи обстрілювали позиції українських військових в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Південне, Новгородське, Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Чермалик, Павлопіль, Гнутово, Водяне, Лебединське та Широкіно.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Окупанти відкривали вогонь по українських захисникам з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Розвідка повідомляє про те, що ЗСУ ліквідували п'ятьох бойовиків, ще один поранений.

У неділю, 16 вересня, противник встиг 4 рази обстріляти позиції ООС.

"Три обстріли зафіксовані на Донецькому напрямку поблизу Опитного і Мар'їнки, один - на Маріупольському напрямку в районі населеного пункту Водяне. У всіх випадках ворог відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає" прес-центр ООС

Нагадаємо, українські військові ліквідували на Донбасі ще двох терористів "ДНР" - уродженця Макіївки Володимира Данилова та Олександра Німецького.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", мережу сколихнула новина про те, що в Донецьку (селище Ленінське) український снайпер ліквідував російського найманця, який "допомагав бабусям" на Донбасі, зробивши влучний постріл.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер повністю підтвердив раніше озвучену інформацію про готовність надати ВСУ новітнє озброєння.