"Тимчасово виконуючий обов'язки глави ДНР" Денис Пушилін похвалився затриманням нібито вбивці колишнього ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, він розповів, що "силовики" затримали чоловіка, за підозрою у вбивстві Захарченка, який вже дає свідчення.

"Нашими правоохоронцями проведено ряд заходів. Є розуміння, хто це зробив. Одна людина затриманий, який дав повну розкладку, свідчення", - сказав Пушилін Денис Володимирович.

Варто відзначити, що колишнього ватажка проросійських бойовиків "ДНР" Олександра Сахарченка підірвали у ресторані, який розташовується у самому центрі окупованого Донецька, під красномовною назваою "Сепар".

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Крім того під час атаки постраждав так звани "міністр доходів та зборів ДНР" Олександр Тимофєєв, більш відомий, як Ташкент. Під час вибухів він лише отримав травми різного ступення важкості проте зумів вижити.

Крім того, загинув охоронець Захарченко. За даними ЗМІ, постраждали 11 людей.

У свою чергу "влада ДНР" визнали подію терактом. Після чого "парламенент" псевдореспубліки призначив тимчасово виконуючим обов'язки ватажка бойовиків Дениса Пушиліна.

Разом з тим варто відзначити, що окупаційна влада "Донецької народної республіки" заарештувала чергового соратника ліквідованого ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, командувача "республіканської гвардії" Івана Кондратова. Про це повідомив прокремлівський журналіст Олександр Чаленко на своїй сторінці в Facebook.

Так, за словами Чаленко, заарештованого терориста звинуватили у "вбивствах, грабежі та контрабанді".

"14 вересня вночі в Донецьку був заарештований відомий командир Ваня Руский. Я навесні 2015 року брав у нього інтерв'ю. Його мені як інтерв'юйованого порекомендував тоді Олександр Захарченко. Ваня Руский був тоді командиром республіканської гвардії. Пам'ятаю його стіл і приймальню – скрізь на столах стояли тарілки з тістечками", - написав Чаленко.

Крім того інформацію про арешт соратника Захарченка підтвердили і поширили також сепаратистські Telegram-канали. Вони зазначають, що разом з "Руским" були заарештовані його соратники, інші бойовики. "На них доведені чотири вбивства і ще щось по дрібницях", - повідомили окупанти.

Смерть Захарченка у ресторані "Сепар": бойовики знайшли "американський слід"

Нагадаємо, шакал Захарченка гуляє в Москві й заливає "горе".

Як повідомляв "Знай.ua", після вбивства Захарченка в Донецьк приїхав справжній "господар Донбасу".

Також "Знай.ua" писав, що бойовики оточили "батальйон Прилєпіна", чути вибухи та постріли.