За минулу добу, 12 вересня, терористи в зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС), поранили двох українських військових.

Цю інформацію повідомили у прес-службі штабу ООС в Facebook.

У повідомленні говориться, що путінські найманці 38 разів обстрілювали позиції українських захисників. Терористи тричі, при обстрілі, використовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Вони вели прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошковське, Золоте, Світлодарськ, Новолуганское, Красногорівка, Березове, Новотроїцьке, Старогнатовка, Чермалик, Павлопіль, Гнутово, Водяне, Лебединське та Широкіно" прес-центр штабу ООС

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Також повідомляється, що терористи відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців неподалік від населених пунктів Світлодарськ, Чермалик і Лебединський з мінометів 82-го калібру, а по захисникам Кримського, Новотошковское та Лебединського - з озброєння бойової машини піхоти.

Як повідомляє розвідка, за останню добу п'ятеро бойовиків були поранені, а одного - ліквідовано.

Також відомо, що з початку четверга, 13 вересня, путінські пси 7 разів стріляли по позиціях ООС з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу Березового, Старогнатовки, Гнутово, Водяного і Широкіно.

На щастя, втрат серед українських захисників немає.

Нагадаємо, бойовики вигадали і показали чергового "вбивцю" Захарченко.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" Трамп підклав Путіну чергову санкционную свиню.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Гиркин видав головну таємницю Путіна про Донбасі.