Користувачі соціальних мереж не змогли пройти повз дивного обговорення, яке почали жителі анексованого Кримського півострова. Люди одночасно запитують про те, чи ловить в Криму український мобільний зв'язок і чи працює російський банк.

Так, на своїй Twitter блогер "Кримський бандерівець" пише, що подібну публікацію йому доводиться бачити вперше.

“Крим. Такий пост зустрічаю вперше. Про “Сбербанк” зрозуміло, але тут ще й про український зв'язок запитують. Це що, українська в*та? А навіщо їм російський “Сбербанк”?”, - написав він і в якості підтвердження прикріпив скріншот обговорення.

Якщо судити по фотографії, анонімний користувач хоче дізнатися, чи є в Криму зв'язок МТС (Vodafone) і банкомати “Сбербанку”.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

“Банкоматів “Сбербанку” немає”, “Ощаду немає не тільки в Дніпродзержинську, але і в усьому Криму. Зв'язок МТС”, – пишуть в соцмережах.

“А я гадаю це донецька в*та. Як ще про “Фенікс” (оператор на окупованих територіях Донбасу. – Ред.) не запитали”, – припускають користувачі в коментарях нижче.

В Армянську почалася паніка через кислотну катастрофу

У окупованому Армянську почалася справжня паніка через те, що евакуйованих дітей вирішили повернути назад. При цьому проблему з кислотною катастрофою так і не вирішили.

Зазначимо, що після хімічного викиду на заводі "Титан" в Армянську різко зросла кількість постраждалих прикордонників.

Нагадаємо, що відповідальність за хімічну атаку в Криму лежить на Росії. Таку заяву озвучила прес-секретар МЗС України Мар'яна Беца.

Раніше портал "Знай. ua" повідомляв, що жителі Армянську, де сталася хімічна катастрофа, в соцмережах публікують фотографії міста.

Також портал "Знай. ua" писав, що завод "Кримський Титан", на якому стався викид хімікатів в Армянську, далі продовжує працювати.