У понеділок, 10 вересня, терористична "ДНР" починає так звані "командно-штабні навчання на місцевості".

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", "заступник командуючого оперативним командуванням "ДНР" Едуард Басурин заявив, що в "навчаннях" будуть брати участь більше 4 тисяч чоловік і 300 одиниць військової техніки.

"Всі навчання будуть відбуватися на відстанях від лінії зіткнення, закріплених у Мінських угодах", - підкреслив він.

Раніше ми писали, що звинувачення Росії на адресу "екс-віце-прем'єра" ДНР" Олександра Тимофєєва (позивний "Ташкент") довели, що екс-ватажка фейкової республіки Олександра Захарченка вбили на замовлення Кремля.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще

Таку думку висловив російський соціолог і політолог Ігор Ейдман в Facebook. За його словами, Москва хотіла ліквідувати і "Ташкента".

"Не встиг охолонути труп Захарченка, а російські ЗМІ вже почали викривати його найближчого поплічника Тимофєєва-Ташкента. Зникли останні сумніви в тому, що Захарченко вбили за вказівкою його кураторів-роботодавців з Кремля. Вони і "Ташкента", мабуть, планували вбити, але той дивом вижив", - заявив політолог.

Також ми писали, що Олександр Бородай, колишній лідер "ДНР" продовжує мріяти про захоплення Києва терористами. Напередодні він навіть пригрозив зареєструвати в столиці України свою організацію, яка буде складатися з бойовиків.

Своїми хворими фантазіями він поділився під час розмови з українським політологом Василем Вакаровым в ефірі пропагандистської передачі "60 хвилин".Він нагадав, що схожа історія сталася з бандитами в окупованих районах Луганської області, де ватажка "ЛНР" Ігоря Теслярського змістили силою, і тепер він знаходиться в Росії під слідством.

Бородай виступив з пафосним заявою про те, що очолювана ним терористичне угрупування "Союз добровольців Донбасу" в будь-який момент може стати в ряди окупантів на сході України.

Нагадаємо, Росія офіційно вторглася в Україну.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", російський політолог назвав замовника вбивства Захарченко.

Також портал "Знай.uа" писав, що екс-ватажок "ДНР" зібрався штурмувати Київ.