Бойовики терористичних формувань порушують мінські домовленості на території Донбасу.

Про це повідомляють Спільний центр контролю і координації (СЦКК) і ОБСЄ.

У повідомленні говориться, що на окупованій території вони виявили танки.

Так, Місія ОБСЄ зафіксувала важке озброєння збройних формувань Російської Федерації, яке розміщене з порушенням ліній відведення, та відсутнє у районах зберігання.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

19 танків невстановленого типу і 29 причіпних артилерій невстановленого типу розташувалися в Мирному Волноваського району. У Круглику виявили 4 танки Т-64.

Також відомо, що бойовики знову заважають роботі Місії на окупованих територіях — вони не надали доступ представникам ОБСЄ для проведення моніторингу в районі населеного пункту Верхньошироковське.

Нагадаємо, що Авдіївка (Донецька область) залишилася без питної води через зупинку Донецької фільтрувальної станції (ДФС). Населенню міста воду будуть видавати з резервуара. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Донецькій області.

Наголошується, що в резервуарі ємністю 4 тис. куб. м, який розташований на території Авдіївки, питної води орієнтовно вистачить на чотири доби. Так, близько 19.00 6 вересня сталося пошкодження повітряної лінії електропередач, живильної ДФС.

"У разі відсутності води в резервуарі, забезпечення населення водою буде здійснюватися шляхом підвозу автомобілями", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 4 вересня на Донбасі був ліквідований бойовик Євген Орленко з позивним "Домовичок". У серпні бандиту виповнилося 24 роки. За наявною інформацією, інцидент стався в населеному пункті Брянка, яка знаходиться під контролем бойовиком так званої "ЛНР".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що за минулу добу, 7 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому двічі було застосовано озброєння, заборонену мінськими домовленостями.