"Міністр доходів і зборів" так званої "ДНР" Олександр Тимофєєв повстав проти нового ватажка "республіки" Дмитра Трапезнікова.

Тelegram-канал окупантів «Записки з червоного будинку» повідомляє, що Тимофєєв, який взяв під контроль практично весь прибутковий бізнес в окупованій частині Донбасу «встав в позу». За даними ЗМІ, він нібито наказав іншим «міністрам республіки» не виконувати накази та рішення нового ватажка «ДНР». На даний момент ситуація у верхівці ОРДО напружена до межі.

Ташкент (Олександр Тимофєєв)

Варто відзначити, що Ташкент мав намір очолити кремлівську "республіку" після відходу ватажка Захарченко, який планувався вже в цьому місяці. Однак ліквідація останнього зламала ці його плани. На місце Захарченко посадили Трапезнікова, у якого, до речі, з Ташкентом є досить тривалий конфлікт. "Вечір у "ДНР" перестає бути млосним", - влучно прокоментував наказ Ташкента інший сепаратистський telegram-канал "Це ДНР, дитинко".

Дмитро Трапезников

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Раніше повідомлялося, що так званий "парламент" терористичної "ДНР" планує провести голосування з виборів нового ватажка. Стала відома дата проведення виборів у фейковій "ДНР", а також ймовірні кандидати на місце Захарченко, якого 31 серпня успішно відправили до "Гіві". Так званий "парламент" терористичної "ДНР" планує провести в п'ятницю, 7 вересня, голосування по виборах нового ватажка.

"На даний момент питання про проведення виборів у республіці на порядку денному поки не стоїть", – заявив російським журналістам "радник" ліквідованого ватажка бойовиків Олександра Захарченко Олександр Казаков. Однак, головний редактор видання "Ехо Москви" Олексій Венедиктов, посилаючись на свої джерела, заявив, що вибори можуть відбутися вже в листопаді.

Олександр Захарченко

Нагадаємо, YouTube заблокував відеотрансляцію похорону ватажка бойовиків Олександра Захарченко на російському телеканалі "Царьград" і сепаратистському "Оплот ТБ".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ватажка "ДНР" Олександра Захарченко могли усунути російські спецслужби.

Також "Знай.uа" писав, що в "ДНР" оголосили в розшук двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві ватажка бойовиків Олександра Захарченко.