Генпрокуратурі нарешті дозволили розслідувати злочини Азарова
В Генеральну прокуратуру України надійшов дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування в відношенні екс-глави українського уряду Миколи Азарова. Про це глава Генпрокуратури Юрій Луценко написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.


За його словами, колишнього чиновника підозрюють у заволодінні і у співучасті з іншими учасниками злочинної організації Віктора Януковича скрапленим газом загальною вартістю близько 2,2 млрд грн. Також відомо, що незабаром планується відкриття матеріалів провадження стороні захисту та направлення їх до суду.
«Не скиглимо, Микола Янович, працюємо!», – додав Луценко. При цьому у коментарі до свого посту він додав, що саме завдяки Азарову було «ухвалено рішення, що відкрило шлях для безконтрольного шахрайства олігарха Курченко і його соратників.


Через деякий час прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган написала, що Азарова підозрюють у заволодінні з іншими учасниками злочинної організації Януковича газом, що належить ПАТ «Укргазвидобування» та ВАТ «Укрнафта».
Раніше повідомлялося, що свідок у справі Манафорта здав з потрохами Сергія Льовочкіна. Співробітник ГРУ Костянтин Килимник і акціонер української медіагрупи "Інтер" Сергій Льовочкін незаконно відвідали інавгурацію президента Трампа. Квитки по 50 тисяч доларів їм продав якийсь Сем Петтен — партнер політтехнолога Пола Манафорта.
Так, квитки були виставлені на продаж за 50 тисяч доларів, а викуплені через один з банківських рахунків на Кіпрі. Не дивлячись на те, що прокурори відмовилися називати імена людей, які купили квитки, журналістам вдалося роздобути цю інформацію.
Покупцями були співробітник ГРУ Костянтин Килимник і український олігарх Сергій Льовочкін. Пізніше цю інформацію підтвердив і "розколовся" партнер Манафорта. Більш того, він також вирішив піти на угоду з американським слідством.
Нагадаємо, Порошенко прийняв сенсаційне кадрове рішення.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Україна у вересні повідомить РФ про припинення договору про дружбу.
Також "Знай.uа" писав, що Ляшко в трусах налякав українців третім вересня.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще