Три екіпажі патрульної поліції, Державна служба охорони та представники Нацгвардії приїхали на виклик із повідомленням про масову бійку на стадіоні 38 школи.

Навчальний заклад знаходиться у Комунарському районі Запоріжжя. Бійка сталася 2 вересня ввечері, в той час, коли у дворах 8 і 38 школи проходили репетиції першого дзвінка.
Поліцію викликали очевидці того, як декількох хлопців шкільного віку повалили на землю і почали бити ногами. Про це пишуть місцеві ЗМІ.


Від очевидців вдалося з'ясувати, що на шкільному стадіоні була призначена "стрілка", яка перетворилася на масову бійку.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

"Кілька днів тому у одного з хлопців, який призначив" стрілку ", викрали сумку з телефоном. Це зробив хлопець з 38 школи. Зрештою, після погроз він розкаявся і повернув речі власнику. Цим все не закінчилося, власник сумки хотів розправи і призначив зустріч. з собою він привіз хлопців з району Малого ринку, вони вже дорослі, не школярі. Сам викрадач сумки прийшов в компанії 4 підлітків 16-17 років. Сили були нерівними, хлопців звалили на землю і дуже жорстоко били ", - говорить очевидець Денис, який знає обидві сторони конфлікту.

Дівчата, які бачили, як все відбувалося, крізь сльози кажуть, що підлітків били по спині і голові ногами.
На місце збіглися також батьки неповнолітніх. Разом з поліцією вони будуть з'ясовувати обставини події.


Нагадаємо, у суботу, 1 вересня, в Україні відзначають початок навчального року.


Президент України Петро Порошенко вже привітав школярів і студентів зі святом. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вітаю українських школярів та студентів з Днем знань! Хтось з вас вперше сяде за шкільну парту, для когось цей рік стане останнім перед початком нового дорослого життя. Але впевнений, що ці найкращі роки життя залишаться незабутніми!", - написав він.


Як повідомляв раніше Знай.ua, Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством охорони здоров'я оновили санітарні правила в школі.


Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, що в Мелітополі (Запорізька область), встановили дитячий майданчик на кордоні з кладовищем.