Володимир Дантес видав рецепт локшини, після чого вирішив відкрити ресторан
2 серпня 2018, 18:39
Відомий український співак, телеведучий, екс-учасник групи «Діо.фільми», чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес розповів про те, як йому ліньки готувати на своїй сторінці в Instagram. Так, артист вирішив поділиться рецептом смачної локшини, на яку витратив зовсім небагато часу.
"Лінь або не лінь?) Весь час поки я був на Балі ми майже не готували. Точніше, один раз я приготував скрембл і нарізав фрукти (відчуваю скоро відкрию ресторан) Оооо, як же я обожнюю там фрукти. На острові ми ходили в кращі кафешки, де все красиво і смачно. Але тепер ми вдома, а аромат і смак до цих пір в пам'яті. Я вирішив побороти свою лінь і відтворити все у себе на кухні! Сходив у магазин, купив гречану (на Балі такої немає, але мені вона дуже подобається) локшину, перець чилі, томати черрі, жовтий перець, моркву, соєвий соус і вирішив додати @knorrrussia! Що вам сказати, я шикарний! Локшина вдалася! Прості інгредієнти + спеції, які додали смаків + руки кухаря, тобто мене = локшина, як в Азії) Приємного!)))", - похвалився стравою Дантес. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Коли ти шеф - кухар від Бога)", "А кажеш «Безробітний, безробітний». І поїв, і заробив))", "Картохи б підсмажив.", "Жени локшину, жерти хочеться", "Ну звичайно відкривайте маленький ресторанчик"Смачно у Дантеса" раджу....:)", "Давай кулінарний блог на "ютубі", "наймиліша реклама в житті".