Відома українська співачка, зірка соціальних мереж Оля Цибульська, котра нещодавно ображалася на Олега Винника за "повернення", спровокувала серед своїх шанувальників багато суперечок. Оля опублікувала фото із центру української столиці, і вирішила трохи поговорити про успіх.

Про це стало відомо завдяки свіжій фотографії Олі Цибульській у мережі Instagram.

Публікація Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Ти хочеш успіху чи щоб тебе просто любили? Успішних ненавидять, це я вам говорю з досвіду, бо з'їла у шоу-бізнесі на цьому не одного собаку. Помітила, що часто люди хочуть успіху, бо думають, ніби разом із ним прийде водоспад кохання, недоотриманого в якийсь період життя.

Здається, ось досягну, і всі нарешті помітять! Оцінять! Покохають! Зрозуміють! Візьмуть мене нарешті в зграю. Насправді успіх має смак самотності. Самотності та страху. І щоб не збожеволіти, ти сама собі вигадуєш нову вершину", - поділилася артистка.

Популярні новини зараз

Не врятують навіть оновлені дані: кого з чоловіків примусово доставлять до ТЦК

Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше

Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді

Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури

Показати ще

Відверті слова Цибульської викликали багато коментарів на її сторінці. Передплатники поділилися своїми думками та викликали реакцію самої співачки.

Коментарі, скріншот: Instagram

"От почитала та відчула, що я не хочу ні успіху, ні кохання. Я хочу бути щасливою, щоб я сама кайфувала від себе і того, що роблю", - написала одна з шанувальниць.

"А чому не можна бути успішною та коханою одночасно? - задаються питанням. - Я за здорові стосунки, де є підтримка один одного".

Коментарі, скріншот: Instagram

"Це не про кохання, - відповіла Оля. - Це про змішування понять. Люди часто з'їдають себе роботою, думаючи, що хочуть успіху. А насправді хочуть уваги".

Нагадаємо, "Готов голяка, обіцяю": наслідувач Олега Винника анонсував "гарячий" номер.

Раніше повідомлялося, що Олега Винника, який зібрався в Україну, помітили в Берліні: "Люди чекають...".

Також, "Кинув, два роки вештався, обтискався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником.