У вівторок, 22 жовтня, на концерті у Львові відома українська співачка Крістіна Соловій знову потрапила у скандал. Все почалося, коли на сцену вийшов маленький хлопчик. Христина спочатку мило поспілкувалася з ним, а потім зненацька поцілувала його в губи. Ця ситуація викликала бурю хейту у соцмережах.

На відео, яке Крістіна виклала на своїй сторінці в мережі Х, видно, як вона сидить на сцені, спілкується з хлопчиком і потім повертається до нього, коли хотів поцілувати її в щічку. У результаті він лише торкнувся її губ, але цього вистачило, щоб викликати невдоволення її передплатників.

Під відео Соловій написав:

"Діти вчать нас бути невимушеними та сміливими".

Христина Соловій цілує хлопчика / фото: скриншот Х

Популярні новини зараз

Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть

Польща пропонує скасувати допомогу біженцям: чоловіків – на фронт, жінок – піднімати економіку України

Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"

Зима, якої ми не чекали: антициклон приготував шокуючі сюрпризи

Показати ще

У залі її підтримали оплесками, але в Інтернеті розпочався погром. Люди залишають іронічні коментарі та не скупляться на критику. Користувачі зауважують, що такі дії неприпустимі щодо дитини.

Ось кілька коментарів, які активно набирають популярності:

  • "Тепер ви Жадан"

  • "Пані Крістіна, ви йо*нута, не робіть так більше. Якщо вам потрібно пояснювати, чому саме ви ебнута, то вам може пояснити та розумна жінка, яка підказувала на інтерв'ю у Емми, що педофілія – це погано."

  • "Виглядає як порушення статті 156 Кримінального кодексу України - "Злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності"

  • "Не знаю навіть що краще, ваш вчинок на сцені або те, що ви свідомо виставили це в Інтернет. Пи**ець"

  • "Якби мою дитину поцілувала якась тьотя, нехай це буде навіть відома співачка, вона б відгребла на повну. Перечитала ти «Лоліту», Христино"

  • "Ну ніііі, це не нормально навіть для обох дорослих. Для поцілунків, дотиків має бути згода обох сторін. А тут дитина, яка не здогадується, що ви повернете голову і підставите губи. Це дуже, дуже погано"

Нагадаємо, У MW X5, права на пісні та земля: у фанатки путіна Таїсії Повалій конфіскували майно

Раніше ми писали про те, що Джаред Лето назвав війну в Україні "проблемами" і розмріявся про концерти в Києві та Москві: "Будемо тусуватись..."

Крім того, Знай.ua повідомляв, соліст "АНТИТІЛА" розставив крапки над 'і' щодо своєї політичної кар'єри