Слава Дьомін, український телеведучий, вирішив розповісти про свої стосунки з Ксенією Мішиною та прокоментувати чутки щодо своїх романтичних зв'язків з Лесею Нікітюк. В інтерв'ю "Люкс ФМ" він зізнався, що дійсно відчував симпатію до Ксенії, і їх часті зустрічі лише підживлювали чутки про роман.

Леся Нікітюк. Фото: скріншот youtube

Проте, стосунки не склалися, оскільки Ксенія не була готова до них, хоча вони спілкувалися про кар'єру та професійні питання. Коли мова зайшла про чутки про його стосунки з Лесею Нікітюк, Слава спростував їх, зазначивши, що вони з Лесею дуже різні за характером.

Ксенія Мішина. Фото Instagram

Він підкреслив, що не шукає жінок, яких потрібно "лікувати" або змінювати. На сьогодні ведучий зазначив, що перебуває у вільних стосунках, і його нинішня дівчина відповідає його уявленням про гармонійні відносини.

Популярні новини зараз

Зима, якої ми не чекали: антициклон приготував шокуючі сюрпризи

Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум

Бази НЛО вже є на Землі: відомий адвокат розкрив їхнє місцезнаходження

Жінки мають готуватися до мобілізації: застосування знайдуть усім - експерт

Показати ще

Дьомін та Мішина, фото: Instagram

Слава сказав, що важливо, щоб людина залишалася собою, і що це є ключовим для здорових стосунків. Його відкритість щодо особистого життя стала несподіванкою для прихильників, які довго гадали про його романтичні зв'язки.

Нагадаємо, "Зробив дитині інвалідність": Володимир Жогло з "Вар'яти-шоу" розповів про складний діагноз сина

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий розповів, що приховує його переписка із Зеленським: "Ніндзя ніколи не здається"

Крім того, Знай.ua повідомляв, Ашотік зі "Скаженого весілля" ледь не "пішов по етапу": Арам Арзуманян згадав, що має судимість