Відомий на телебаченні, а також популярний у соціальних мережах український ресторатор та шеф-кухар Женя Клопотенко зробив фінансове визнання. За його словами, він уже давно побував серед мільйонерів. Клопотенко також поділився, які це дало йому емоції.

Крім того, розсекретив, на що саме витратив кошти.

Про це шеф-кухар відверто сказав в інтерв'ю Славі Дьоміну, відео доступне для просомтра у YouTube.

Евгений Клопотенко / фото: скриншот Youtube

Євген Клопотенко розповів, що спочатку вважав, що заробив свій перший мільйон гривень. Проте, перерахувавши, виявив, що насправді ця цифра становить 800 тисяч.

Популярні новини зараз

Мільйони, знайдені у голови МСЕК Крупи, можуть повернути: заява прокуратури

Це було ясно ще у минулому столітті: відомий провидець розповідав про війну в Україні

Нічні заморозки накриють Україну: коли чекати на потепління до +17°С

Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати

Показати ще

"Це була готівка, у гривнях. Потім там ще щось продав, стало 1,4 млн, я їх вклав кудись. Хоча в доларах це мало – 25 тисяч доларів. Було відчуття – "я мільйонер, а потім ти просто Євген", – зізнався кулінар.

Євген Клопотенко. Фото скріншот з Youtube

Шеф-кухар поділився, що за місяць заробляє 15-18 тисяч доларів. Водночас витрачає він також чимало. За підрахунками кулінара, це приблизно 490 тисяч гривень щомісяця.

Кулінар пояснив, що поки що не вважає себе доларовим мільйонером. Попри це він оцінює загальну вартість свого бізнесу від 20 до 25 мільйонів доларів. Крім того, шеф-кухар володіє нерухомістю – будинком вартістю 120 000 доларів та двома квартирами загальною вартістю від 200 000 до 350 000 доларів.

Нагадаємо, українка була шокована харчуванням у школі – таке і свиням соромно давати.

Раніше повідомлялося, забуті ласощі з минулого: готуємо сухе київське варення – древній десерт, який усім буде до смаку.

Також, Оля Полякова розповіла, як збільшила груди та стегна: "У мене плюс чотири".