Відома українська акторка, зірка соціальних мереж Анна Саліванчук, яка переживає хворобливе розлучення з чоловіком-нардепом, заявила, що вона мала б бути на фронті. Зірка "Одного разу під Полтавою" зізналася, що лише турбота про маленьких синів утримує її від такого рішучого кроку.

Акторка не залишала країну з початку повномасштабного вторгнення і продовжує зніматися в кіно. Ганна каже, що навіть якби виїхала з країни, то дуже легко знайшла б собі там роботу.

Про це стало відомо завдяки відвертому інтерв'ю Анни Саліванчук для одного із українських видань.

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram

"Я багато чого вмію робити і не боюся жодної роботи. Знаю, що без грошей не залишуся. Я не виїжджала з країни весь цей час, але якби довелося, могла б працювати візажистом, перукарем, манікюрницею, кухарем у ресторані готувати, вчителем акторської майстерності, вокалу, танців... У мене навичок дуже багато. Зараз я ще й дипломований сімейний психолог. Я не розгублюся в будь-якій ситуації. Завжди знайду собі роботу і зможу прогодувати своїх дітей", - зізналася Анна.

Популярні новини зараз

Розкішні готелі та елітні авто: поляки обурені українськими ухилянтами

Буде лише 700 грн: багатьох українців приречуть на голодну старість

Відстрочку скасують: кого зі студентів можуть мобілізувати

На блокпостах посилять перевірки: що потрібно мати при собі

Показати ще

Актриса розповіла, що мріє зіграти військовослужбовця. За словами Ганни, вона могла б і сама піти на фронт.

Анна Саліванчук, фото: Instagram

"Вважаю себе досить сильною жінкою, яка насправді не хоче бути сильною. А це якраз про наших військових дівчат. Якби я не мав дітей, я б, напевно, вже була на фронті. Мені здається, я б могла піти воювати, я хотіла б цього. Але я відповідальна за своїх маленьких синів. До того ж, мені дуже хочеться показати глядачеві наших українських героїнь, які борються за нашу з вами перемогу", - розповіла Ганна.

Нагадаємо, Анна Саліванчук розбурхала мережу відвертими знімками прямо посеред вулиці.

Раніше повідомлялося, "Міг хворостину до рук взяти": ведучий "Холостяка" Решетник розповів про стосунки з батьком.

Також, "Все пішло не за планом": Злата Огнєвіч зізналася, що хотіла завершити своє життя.