Сабріна Карпентер – співачка, яка давно на сцені, але стала відомою лише зараз. Її пісні "Espresso" та "Please, please, please" звучали цього літа, як кажуть, "з кожної праски".

Наразі вона вирушила в тур для підтримки свого шостого студійного альбому "Short n' Sweet". Вже із цього альбому завірусилася пісня "Juno".

Дженна Ортега та Сабріна Карпентер, кадр з кліпу на пісню "Taste"

Минулими вихідними Аріана Гранде затрималася на шоу Saturday Night Live допізна, бо вона співачка, — хоча про це й не можна було здогадатися за її сміливою пародією на пісню Сабріни Карпентер "Espresso" під час комедійного шоу в суботу (12 жовтня).

І наступного дня після скетчу — в якому зірка серіалу "Зла" запиналася, вимовляючи пародійні тексти на мелодію літнього хіта як незграбний триб'ют подружкам нареченої — виконавиця пісні "Please Please Please" поділилася своєю реакцією.

Популярні новини зараз

Жодної "бусифікації": кого можуть мобілізувати тільки добровільно

Виходу немає: в Україні АЗС недоливатимуть палива на 5-6% менше

На блокпостах посилять перевірки: що потрібно мати при собі

Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит

Показати ще

"Дуже мило і в тон" , - саркастично пожартувала Карпентер у своїй історії в Instagram, опублікувавши уривок зі скетчу і додавши пару емодзі у вигляді сердець.

Stories Сабрини Карпентер / фото: скриншот Instagram

Сабріна також відзначила Гранде та учасників SNL, які грали подружок нареченої разом з артистом "We Can't Be Friends" у тематичному скетчі про весільний прийом: Хайді Гарднер, Сара Шерман та Его Нводім. Випиваючи тост за наречену, яку грає Хлоя Файнман, перед її нареченим, якого грає Ендрю Дисм'юкс, квартет показує через свою інтерпретацію "Espresso", що їхня поїздка на дівич-вечір була не зовсім безневинною.

Нагадаємо, що в моду повернулися купальники з 40-х: модель на Vogue World 2024 довела практичність ретро-стилю.

Раніше ми повідомляли, що поки 2 сезон "Венздей" у дорозі: 21-річна Дженна Ортега розповіла про кохання з 61-річним Джонні Деппом.