Фронтмен Thirty Seconds to Mars Джаред Лето, який раніше підтримував Україну, несподівано "перевзувся" і тепер намагається догодити російським фанатам.

На концерті в Сербії він назвав війну рф проти України "проблемами", пообіцявши, що коли ці "проблеми" вирішаться, він приїде з концертами до Москви та Санкт-Петербурга. І це незважаючи на те, що росія зруйнувала українські міста, вбила тисячі мирних громадян та продовжує свою криваву агресію.

Про це повідомляє UNITED24 Media.

Джаред також заявив, що планує приїхати до Києва:

Популярні новини зараз

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Школярі будуть вдома довше: скільки триватимуть зимові канікули

Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада

Школярам переписали навчальну програму: як зміняться уроки у 5–7 класах

Показати ще

"Як багато тут людей з росії? Ви сумували за нами?... Ми сумували за вами, ви знали це? Ось що я вам скажу: якось, коли всі ці проблеми закінчаться, ми зустрінемося з вами на вашій батьківщині. Ми повернемося в Сербію, ми поїдемо до Санкт-Петербурга, Москви, заїдемо до Києва. Ми будемо тусуватися з усіма, гаразд?".

З його словами пішла хвиля обурення. Українські коментатори звинуватили Літо у тому, що він мінімізує масштаб російської агресії. Багато українців уже не хочуть бачити його у своїй країні. У соцмережах активно обговорюють цей лицемірний вчинок, його музику видаляють із плейлистів, а шанувальники масово відмовляються відвідувати його майбутні концерти.

Закінчив же Лето свій виступ словами подяки російською мовою, що тільки додало олії у вогонь.

Розчаровані українці пишуть, що Джареду Лето тепер не місце у їхніх серцях і просять не пускати його в Україну, вважаючи його нинішні заяви зрадою щодо народу, який переживає страх війни.

А ми нагадуємо, мати Честера Беннінгтона "рознесла" нову вокалістку Linkin Park: "Якщо ти вирішиш піти..."

Раніше стало відомо про те, що фронтмен Imagine Dragons зізнався, що спізнюється на концерти через League of Legends

Читайте також: соліст "АНТИТІЛА" розставив крапки над 'і' щодо своєї політичної кар'єри