Коли Надя Дорофєєва була у шлюбі з Володимиром Дантесом, то всі їхні шанувальники чекали на дует від пари, який так і не трапився.

А щойно артистка вийшла заміж за ресторатора Мишу Кацуріна, то він одразу вліз у її творчість і тепер не проходить і пісні без його участі. Зараз Надя Дорофєєва розповіла, як сварки впливають на її музику.

Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

На своєму YouTube-каналі співачка зізналася, що більшість пісень у її новому альбомі Heartbeat були написані у моменти конфліктів із її чоловіком, українським ресторатором Михайлом Кацуріним.

"У мене з'явився такий музичний партнер, і ми відчуваємо один одного. Ми говоримо про пісні, засинаючи: "О, було б прикольно зробити так чи так, чи так". Це дуже зручно. Саме тому, що ми створюємо це разом, це Не штучно створені пісні. – Це дуже важливо , – розповіла співачка. – Кажуть, артист має бути голодний. У нас пісні створюються, коли є якась емоція. Я йому кажу: "Так що, сваритися більше потрібно, щоб ще хитнішими були пісні".

Популярні новини зараз

Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит

У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"

Школярі будуть вдома довше: скільки триватимуть зимові канікули

Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада

Показати ще

Надя Дорофєєва, фото із соцмереж

Вона зазначила, що пісні "Гість" та "Немає мережі" були написані саме під час конфлікту між Дорофєєвою та Кацуріним.

Нагадаємо, що "Почала реабілітацію...": Надя Дорофєєва зізналася, що їй знадобилася допомога лікарів.

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва розповіла про ім'я для своєї дитини з Кацуріним: "Якщо чесно, то не так і не так".

Також стало відомо, що Надя Дорофєєва не побоялася зробити це з Барських - Кацурін уже все бачив: "Дивлюсь його не туди повело".