Netflix представив новий трейлер анімаційного фільму "Відьмак: Сирени глибин", який заснований на популярній розповіді польського письменника Анджея Сапковського "Трохи жертовності". Ця розповідь входить до збірки "Меч призначення", однієї з ранніх книг циклу про Відьмака.

Сюжет фільму розгортається навколо непростої любовної історії між Агловалем, правителем острова Бремервоорд та русалкою Шьєєназ. Проблема в тому, що Шьєєназ, хоч і любить Агловаля, не готова відмовитися від свого життя в підводному світі заради нього.

Геральту, разом з його вірним супутником Лютиком, належить стати перекладачем між людьми та русалками, щоб не допустити початку кривавого конфлікту. Цей сюжет нагадує переосмислення класичної казки "Русалочка", що Сапковський нерідко використав у перших книгах про Відьмака, поєднуючи фентезі з елементами старих легенд та казок.

У новому трейлері ми бачимо сцену, де Геральт та Лютик відпочивають біля багаття. Вони їдять м'ясо і ведуть душевну розмову, обговорюючи подругу Лютика – поетесу Ессі Давен.

Голос Геральта озвучує Даг Кокл, добре знайомий фанатам серії ігор The Witcher від CD Projekt, а Лютика знову озвучує Джої Бетті, якого глядачі знають по ролі в серіалі "Відьмак".

Популярні новини зараз

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Показати ще

Прем'єру "Відьмак: Сирени глибин" призначено на 11 лютого 2025 року, що підтверджується інформацією видання Redanian Intelligence. Фільм обіцяє бути справжнім подарунком для фанатів Відьмака, які вже знайомі з історіями Сапковського, а також для тих, хто захопився всесвітом через ігри чи серіал.

Раніше стало відомо про те, що вирощувач буряків в Австралії став старшим дизайнером квестів у The Witcher 3: "Він одержимий..."

Вам буде цікаво дізнатися, з Найт-Сіті з любов'ю: CD Projekt планує розширити всесвіт Cyberpunk

Читайте також, фанатам Гаррі Поттера час радіти: LEGO Harry Potter Collection перевидають у 4K