Усі ми тяжко сприймали перші дні війни. Не став винятком і Володимир Дантес, адже на його частку випало ще й розлучення з Надією Дорофєєвою на той час.

Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" Володимир Дантес вирішив поділитися потаємним і розповів, що відчував упродовж перших 3 місяців війни.

Володимир Дантес, фото: YouTube

Відповідний пост з'явився на особистій сторінці артиста в соцмережі Інстаграм. Володимир Дантес зізнається, що протягом 92 днів не був у своєму будинку у Києві, більше того – протягом 5 днів він просто ридав.

Музикант обіцяє, що ніколи в житті не простить тих, хто увірвався на його рідну землю і наробив величезного лиха, забравши неоцінні життя наших земляків. Він додає, що за цей час встиг свідомо перейти українською мовою.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Володимир Дантес, фото: Instagram

"92 дні я не був у Києві. 5 днів із цих 92х я ридав. 30 днів як перейшов на українську. Все життя пам'ятатиму і не пробачу тих, хто напав на мою країну - росіяни 🤢 Ukraine one love ❤️🇺🇦", - йдеться у повідомленні артиста. Володимир Дантес

Скріншот: instagram.com/vladimirdantes

Як зазначив, музикант, попередній аналогічний пост, чомусь був видалений з його стрічки. Однак він хоче бути почутим, те саме розповідає про свої думки та почуття ще раз.

"UPD. Попередню посаду мою видалив Інстаграм тому що я щось порушив. 🤷🏻 Гаразд. Спробую ще. " ,- написав співак. Володимир Дантес

Скріншот: instagram.com/vladimirdantes

Нагадаємо, що Дантес мало не загинув над Лондоном: "Сидіння відірвалися, падали так довго...".

Раніше ми повідомляли, що московський патріарх не залишив Володимира Дантеса байдужим: "От хрест".