Лера Товстолєс - відома українська актриса, гумористка, яку багато хто може пам'ятати за виступами в "Лізі Сміху" у складі команди "180 і вище", а незабаром і в "Жіночому Кварталі".

Наразі дівчина вирішила відкрито розповісти про свої комплекси, яких у неї, як виявилося, достатньо.

Лєра Товстолєс, фото: Instagram

Особливо багато комплексів вона набула під час заняття модельним бізнесом. Під час великого інтерв'ю зі Славою Деміним для Youtube.

Лера Товстолес розповіла, що коли вона прийшла до модельної агенції, вона почула безліч критики з приводу своєї зовнішності. Бо там були чіткі стандарти. Хоча зараз дівчатам уже дозволено і шрами, і татуювання, і пірсинг. Але раніше обличчя мало бути ідеально чистим.

Популярні новини зараз

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Ті, з ким їй доводилося працювати, вважали її товстою для такої роботи, хоча вона важила лише 60 кілограм. Хоча для її зростання – це ідеальний показник.

"Їм не подобалися мої ноги, стегна. Їм не подобався мій сміх, їм не подобалося, що я розважала моделей на показі і вони не встигли вийти. Я постійно чула критику. Мені завжди говорили, що я гірша. , ніж інші", - зазначила Лера.

Лєра Товстолєс, фото: Instagram

За її словами, хоча їй говорили, що вона має симпатичну зовнішність, завжди не соромилися відзначати, що вона нібито далека від ідеалу. Одного разу їй вдалося позбутися всіх комплексів, у цьому їй допоміг репер і продюсер Потап, який був тренером "Ліги сміху".

Вона згадує, як вони виступали, грали одну зі сцен, і дівчина підійшла до нього за лаштунками. Потап хапає її за руку і каже, що вона дуже гарна, просто й досі не може цього усвідомити.

"У тебе неймовірно красиві ноги, ти нереально сексуальна. Ти будеш і ведучою, і актрисою, і все ти будеш. Просто повір, я тобі хочу це сказати, щоб ти запам'ятала", - додала вона.

Нагадаємо, співачка GIP C звинуватила Потапа у флірті за спиною у Насті Каменських заради кар'єри: "Вночі, з лисим Льошем"

Як повідомляв "Знай.uа", Лера Товстолес із "Жіночого кварталу" нахилилася в короткій сукні, а дівчинка Кравець не стримала "оха"

Знай.uа писав, Настя Каменських пообіцяла ніколи не кидати Потапа, але українці сподіваються на розлучення: "Цю гидоту залишили"