Міка Ньютон, відома українська співачка, була автором пісень для російського серіалу "Кадети".

Тисячі українців тоді дивилися цей проект, хоча він мав підтримку Міністерства оборони РФ... і навіть не помічали те, що вже там використовуються пропагандистські методички, які мали на меті глузування з української нації.

Кадетство, фото: вільне джерело

Міка Ньютон створила композиції під назвами "В плену", "Белые лошади", "Лунопарк", "Факт", "Таешь" и "Аномалия".

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, у Stories Міка розповіла, що на той момент їй ще не було і 18 років. Тому повністю довіряла екс-продюсеру Юрію Фалесі. Він зараз, за ​​деякими даними, перебуває в Криму, куди подався після смерті батька, щоб наводити лад на його могилі.

Популярні новини зараз

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Дівчина підписала контракт у віці 16 років, коли їй не дозволяли самостійно приймати рішення. Міка визнала, що тоді вона не мала свого життя, тому що в молодому віці ти думаєш, що дорослі знають краще. Проте вже зараз вона вірить в Україну та зобов'язалася представляти свою країну якнайкраще.

Міка Ньютон. Фото: Instagram

Артистка також зазначила, що у 2006-2007 роках, коли відбувалися зйомки "Кадетів", в Україні досить часто можна було зустріти російську мову, російську культуру та їх наратив.

"Я шкодую, що були такі часи, коли нам вселяли, що бути в РФ - це круто, і мова їх - це круто. У навчальних закладах викладали російською, національні новини російською. І це шок , Коли я зараз про це думаю ", - заявила Міка Ньютон.

Міка Ньютон, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, журналістка звинуватила Міку Ньютон у співпраці з росіянами: "Спонсорує ракети"

Як повідомляв "Знай.uа", Міка Ньютон, яка виступила на Греммі, розповіла про підтримку Біллі Айліш: "Серце з усією Україною"

Знай.uа писав, Міка Ньютон, яка перемогла рак, вразила чоловіків налитими губками: годинник цокає