Українські артисти, які підтримали свою країну Україну у війні з росією стали для мешканців "запоребрика" кісткою у горлі.

Звичайно, росіяни слухали Надю Дорофєєву, Потапа і Настю Каменських, Ваню Дорна і Макса Барських. А також дивилися шоу "Орел та Решка" з Андрієм Бєдняковим. Усі ці знаменитості - українці, які люблять свою країну і ніколи не вибачать росіянам цього нападу, вбивства жінок, дітей та розбомблених міст.

Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" взагалі уродженець Маріуполя і ось його ненависть до російських військових та до всіх, хто їх підтримує, точно не вичерпається ніколи.

Андрій Бедняков, фото: Instagram

Соцмережі зірок, безумовно, один із головних майданчиків для боротьби на інформаційному фронті. Ведучий проекту Нового каналу "Де логіка?" Андрій Бєдняков на сторінці в Instagram висловлює свою чітку позицію та просто "кричить" про жорстокість росіян у його рідному місті Маріуполі. На реакцію "зозомбованих" він чекав недовго.

Популярні новини зараз

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Маріуполь. Фото: Youtube

"Підписники з росії дуже багато мені писали. І прокляття, і "щоб я здох" , - поділився Бєдняков в інтерв'ю проекту "Денісів Time. Війна". – Але чимало й тих, хто шокований тим, що відбувається. Вони писали: "Ми з вами. Тримайтеся". Звинувачують, буває, що я звертаю увагу тільки на тих, хто бажає зла. Але ні. Є люди, які висловлювали співчуття. Але для багатьох чомусь шоком виявилася моя позиція. "Ти забув, з чиєї ложки жер", - "люблю", коли таке пишуть. Ось, умовно, якщо тобі начальник платить гроші, а потім приходить у твою квартиру, знищує твої меблі і б'є твоїх дітей, ти повинен стояти в кутку і думати: "Він платить мені гроші, тому я буду мовчати". Якщо люди цього не розуміють, я не знаю, про що можна говорити."

Андрій Бєдняков, фото: пресслужба Нового каналу

На початок повномасштабної війни у ​​Instagram Андрія Бєднякова переважала російська аудиторія.

"Близько 200 тисяч росіян відписалися від мене в Instagram з початку війни , – розповів телеведучий в інтерв'ю проєкту "Слава+". – Я дивився аналітику – зараз у мене переважає українська аудиторія."

Український Маріуполь до війни, фото з соцмереж

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" розповів про горе, страждання та сльози: "Ви х*й зломите Маріуполь, знайте це".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков згадав, як тісно працював із зрадницею Марченко: "Був для неї кісткою у горлі".