Відома українська співачка Наталія Могилевська зізналася про тяжку втрату родича на війні. У артистки загинув дядько у Маріуполі.

Про це знаменита артистка розповіла у проекті "Голосу Мирних".

Наталія Могилевська, фото: Instagram

Наталія Могилевська зізналася, що для неї війна розпочалася не 24 лютого 2022 року, а ще 2014 року. Саме тоді вона вирішила, що більше не перетне кордон з росією.

"Для мене війна почалася в 2014 році, і з тієї секунди коли російський солдат ступив з війною на нашу землю, я не перетнула жодного кордону з росією. Я жодного разу не була в Росії з концертами, тому що я зрозуміла, що це війна, коли забрали Крим, коли прийшли на Донбас", - зазначила вона.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Скріншот допису Наталі Могилевської

Наталя Могилевська зізналася, що через війну втратила свого дядька. Це стало справжнім ударом для співачки, адже вона вважала його своєю родиною та була дуже близька до нього.

"Мою родину торкнулася Маріупольська історія. Я втратила дядька. Це була моя сім'я, тому що дуже рано пішов мій тато, коли мені було ще 19, далі я втратила маму. У мене немає сім'ї, немає дітей, і єдина сім'я, де я могла почуватися дитиною, це була сім'я в Маріуполі", - зізналася Могилевська.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська кинулася рятувати героїв ЗСУ у шпиталі віршами: "Бачила сльози в очах...".

Раніше ми повідомляли, що Влад Яма голодував би: Наталія Могилевська перейшла на кульбаби та фіалки – "Сама їм – і всім рекомендую".