Відома українська співачка Анастасія Приходько дала нове інтерв'ю, в якому розповіла про своє ставлення до українців, які змінили позицію та конфлікт зі Світланою Лободою.

На всі ці запитання Анастасія Приходько відповіла у програмі "Зірковий шлях".

Анастасія Приходько, фото: Instagram

"Це повний ***! 8 років на те, щоб зараз вони почали говорити: ну ми вже не будемо їздити в російську федерацію. Що це за бл**ство? Якась проституція в найбільшому обсязі. Українці не будуть її прощати і відразу говорити: давай відразу афіші і зустрічаємо - на сцені Світлана Лобода. Ну я не знаю... Немає хорошого росіянина! Ні! Як ондатра ось бігає, такий загнаний щур", - відповіла вона. Анастасія Приходько

Анастасія Приходько, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Крім того, Анастасія Приходько зізналася, чи не шкодує, що колись представляла на Євробаченні Росію. За словами співачки, їй нема чого соромитися, адже на той час саме таким було її життя.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

"Моя умова була - представляти російську федерацію 2 мовами: російською та українською. Я не можу сказати, що мені якось соромно за це, тому що це було моє життя тоді.", - пояснила співачка. Анастасія Приходько

Нагадаємо, що Приходько надіслала Потапа на три літери і висміяла за запис до тероборони: "Поваги до такого чоловіка немає" .

Раніше ми повідомляли, що Анастасію Приходько підкосила серйозна хвороба – слух не повертається місяцями: "Це просто...".