Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна після тривалої та виснажливої ​​роботи вирішила вирушити до Туреччини, щоб влаштувати собі детокс-відпочинок. Стрес і навантаження дуже негативно позначилися на її стані, тому єдиним варіантом було - це виїхати і відновити свої сили.

Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна

Проте навіть далеко від рідної країни ведуча відчула біль і страх, який зазнали українці під час нещодавно обстрілу, у ніч на 16 травня. Маша зазвичай реагує на атаки окупантів дуже затято, але її доводиться стримувати себе через політику Instagram.

Так, зірка показала фото з відпочинку, де вона із задоволенням смакує кавун. Крім того, блуза дуже вдало підкреслила її витончене декольте. Єфросиніна все ж таки вирішила залишити невелике послання, щоб підтримати земляків. У хештезі під публікацією вона побажала смерті росіянам.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Інста знов забанила всі мої сторіз про сьогоднішню пекельну ніч, але поки не може розпізнати мій хештег #йбнрснздхннх", - написала вона.

Шанувальникам дуже сподобалася винахідливість Єфросініної, тому вони залишили безліч позитивних коментарів.

Коментарі - instagram.com/mashaefrosinina/

Нагадаємо, Маша Єфросиніна показала, як завжди виглядати на всі сто: весь секрет у склянці

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна та Оля Полякова вирішили мотивувати ЗСУ на перемогу сукнями та макіяжем: "Не заплакані та зачухані"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна знайшла з ким "боротися в бою" - балерина витримала удар: "Наші бабусі так не ходили"