Екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" продемонструвала розкішні форми у дуже сміливому вбранні. Свій образ вона показала на сторінці в соціальній мережі instagram.

Еліна Мбані намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео як з особистого життя, так і роботи. На цей раз красуня вирішила вразити всіх наповал неймовірно сміливим образом.

Еліна Мбані. Фото: скрін youtube

Так, на фото Еліна Мбані позує у повністю прозорій сукні-сіточці, під якою бюстгальтер у вигляді досить тонкої чорної стрічки. Зірка постає себе у різних позах, демонструючи краси свого тіла.

Еліна Мбані. Фото: instagram.com/elinambanii/

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"За покликом серця. Фраза, що допомагає робити кожен мій день дійсно значущим. Останнім часом я навчилася відчувати свої внутрішні бажання. Іноді вони банальні і прості, але дуже важливі. Усвідомлення того, що молодість не повернути дарує бажання жити тут і зараз", – написала під фото зірка.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Ну, це пожежа", "Жити тут і зараз", "Love", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія з молоковідсмоктувачем на грудях обурила українців: "Видно сосок".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач поділився болем багатьох чоловіків в Україні: "Треба лише трохи почекати..."

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розхвалила свого хлопця-іноземця в особливий день: "Дякую за те, що ти є".