Відомий український телеведучий та зірка романтичного реаліті "Холостяк" Григорій Решетник записав зворушливий відеоролик, щоб підтримати українців.

На своїй сторінці в Instagram ґрат емоційно звернувся до шанувальників і закликав їх не здаватися і знаходити в собі сили попри всі негаразди та йти далі. Він переконаний, що перемога вже не за горами.

Григорій Решетнік, фото: Instagram

"Як би вам зараз складно не було емоційно, фізично, де б ви не знаходилися - знаходите в собі сили не опускати руки, боротися, вірити в те, що Україна обов'язково здобуде перемогу. Завтра, післязавтра буде краще , Чим сьогодні. Боріться - разом ми сила. Ми незалежні, ми вільні, а ще ми дуже талановиті", - зазначив Григорій Решетник.

Григорій Решетник, скрін з instagram

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Григорій Решетник порадив українцям розвиватися та знаходити в собі нові таланти, щоб наша нація стала ще сильнішою та незалежнішою.

"Знаходьте нові таланти, реалізовуйте нові таланти, удосконалюйтесь. Ніколи не здавайтеся. Вірю у вас, обіймаю, і Слава Україні", - підсумував ведучий "Холостяка" Григорій Решетник.

Нагадаємо, що один із шоу "Холостяк" Гриша Решетник через війну зізнався, що готовий: "Сьогодні немає вірних рішень".

Раніше ми повідомляли, що Григорій Решетник показав фронт, на якому воює - не Бахмут, а й не Майамі: "Хочемо підняти настрій".

Також стало відомо, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник дозволив українцям "вилити" все: "До останнього дихання будемо".