Дочка відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчел, як і її зіркова мати підтримує українців і рідну країну під час війни, яку розв'язала росія.

Якось юна красуня вирішила порівняти те, що зробив з українським Маріуполем путін та Гітлер під час Другої світової війни.

Злата Мітчелл, фото: Instagram

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram у розділі stories Злата Мітчелл поділилася фотографією, де путін дивиться у вікно, але в ньому не його відображення, а Гітлера. Так дочка знаменитості вирішила порівняти те, що робить зараз у Маріуполі Путін і те, що робив Гітлер під час окупації міста.

Розстріляний Маріуполь. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Дочка знаменитості зазначила, що там відбувається навесні минулого року набагато гірше, ніж було під час командування Гітлера. Тодішня кількість загиблих у Маріуполі оцінювалась у 20 000 мирних жителів, а під час Другої світової війни кількість загиблих досягла 10 000.

"путін за два місяці вбив удвічі більше мешканців Маріуполя, ніж Гітлер убив під час дворічної фашистської окупації міста", - сказано у підписі до картинки.

Скріншот stories Злати Мітчел

Нагадаємо, що легендарна "Ревізор" Оля Фреймут показала напад неадекватної росіянки: " У мене плащ ось за 25 тисяч і косинка".

Раніше ми повідомляли, що Ступка, Сумська, Фреймут, Полякова: хтось із дітей знаменитостей потрапив під шквал хейту під час війни.

Також стало відомо, що дочка Олі Фреймут Злата Мітчелл не врятувала хлопця від огризеної руки: "Шкільні хроніки".