Українська акторка Анна Кошмал, яка зіграла у серіалі "Свати", який зробив її популярною, активно підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками, та розміщує на своїй сторінці Instagram для них цікавий та різноманітний контент, та пише пости,які розкривають внутрішній світ акторки.

Анна Кошмал, фото: Instagram

Анна Кошмал розповідає своїм підписникам чим живе, показує як доглядає за своїм тілом та займається спортом. Цього разу Анна виклала своє ніжне фото та вирішила зачепити тему не зовнішньої краси, а поділитися міркуваннями про те, у чому для неї проявляється внутрішнє поняття "краси".

Анна Кошмал, фото з Instagram

Акторка розповідає про те, що жодні зміни зовнішності не можуть подарувати відчуття любові до себе.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

"Соціум вцілому та соц мережі активно навʼязують (особливо жінкам), що ти маєш бути «ідеальною». Але що це значить? Відповідати стандартам моди? Бути схожою на когось в кого рівний ніс/більші груди/довші ноги (продовжувати можна вічно). Вся ця ілюзія ідеальності породжує лише комплекси і відчуття «зі мною щось не так». Навіть 1000 пластичних операцій не здатні дати відчуття краси, бо далі треба знов щось підтягувати, колоти, нарощувати, фарбувати, купа роботи…"-пише акторка.



Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" вигнулась кішечкою і зізналася, чим рятується: "5 важливих правил".
Також наш портал інформував, Анна Кошмал зі "Сватів" роздяглася на камеру і втерла носа Ксенії Мішиній: "Все пристойно, але розбурхує".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Папіка" Олеся Жураковська розповіла про акторів-українців, "закоханих" у путіна: "В одному гуртожитку".