Шанувальники Netflix були вражені після перегляду фільму жахів, що леденить душу "Пекельна діра".

Дія фільму 2022 року відбувається в Польщі у 1987 році та розповідає історію поліцейського, який розслідує зникнення в монастирі. Протягом фільму тіньові ченці керують клінікою для людей, які думають, що вони одержимі. Після перегляду жахів глядачі звернулися в соціальні мережі, щоб показати, що вони все ще не забули його через кілька тижнів після перегляду.

Одна людина написала: "Пройшло більше двох тижнів відтоді, як я дивився "Пекельну дірку" на Netflix, і це застрягло у мене в голові!".

Другий сказав: "Дивіться Hellhole на Netflix. Повільно, але який кінець! Дівчина не витримала, це було надто жорстко".

Коли третій приготувався до паніки: "Сьогодні пробую польський #horror. #Hellhole на @netflix…природно, всі штори відкриті".

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Кінець залишає нас чекати на другий фільм. Мені він сподобався", - пише четвертий.

Фінальна сцена — це те, що змусило шанувальників витріщатися з тривожними думками в голові, що показує Ісуса Христа, що гойдається на хресті.

Кадр із фільму "Пекельна діра"

Це сталося після того, як в іншому фільмі Netflix 2017 року користувачі були настільки налякані, що не могли заснути після того, як заново відкрили для себе льодову кров реальну історію.

Британський фільм "Ритуал" з Рейфом Споллом, Робертом Джеймсом-Кольєром та Аршером Алі в головних ролях розповідає про групу старих друзів із коледжу, які возз'єднуються для походу через гори у Швеції. Але незабаром група розуміє, що загрозлива істота переслідує їх лісом після того, як їм довелося піти в обхід.

Нагадаємо, що Netflix випустив найстрашніший фільм, який переплюнув навіть Джеффрі Дамера: глядачі ховаються за меблями.

Раніше ми повідомляли, що "Дуже дивні справи" отримає несподіваний спін-офф: Netflix порадував фанів Stranger Things.