Відома українська співачка та переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко показала, в якому розкішному будинку мешкає разом із чоловіком.

Коли Руслана була на піку популярності після "Євробачення", її заробіток на місяць становив близько 30 тисяч доларів, що на той час більше 150 тисяч гривень. З роками їй платили все менше за виступи, але власним будинком вона встигла обзавестися, і досить незвичайним.

Будинок Руслани, колаж з фото Давиденко Дар'я

Співачка володіє еко-житлом під Києвом, який дійсно вражає архітектурою та розміром – майже 2000 квадратних метрів. За оцінками фахівців, такий будинок коштує близько 500 тисяч доларів. Він унікальний своєю енергоефективністю, адже на території розташовано 160 сонячних батарей та 10 невеликих вітрогенераторів.

З чоловіком Олександром Ксенофонтовим артистка перетворила будинок на джерело заробітку. Вони продають електроенергію, яку виробляють їх пристрої. У 2014 році сім'я підключилася до мережі та почала реалізовувати ресурс за "зеленим" тарифом, маючи з цього по 10-15 тисяч гривень заробітку.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Руслана Лижичко з чоловіком, фото з Instagram

Крім того, Руслана має величезний спортзал, а також власну музичну студію. Ще вражає їхній 25-метровий підземний басейн. Усі володіння зірки можна побачити у сюжеті.

Нагадаємо, переможниця "Євробачення" Руслана Лижичко нагадала, як можна розтрощити росіян: "Можу собі дозволити, я не політик"

Раніше ми писали про те, що зірка "Євробачення" Руслана зробила все, щоб Бог почув її молитву за Україну: "Сміливо йшли вперед і боролися"