Ведучий програми "Зірковий шлях" Даніель Салем з перших днів війни змінив свою професію та пішов захищати Україну.

В інтерв'ю своїм колегам він розповів, що довело його до сліз, коли він перебував на передовій. Даніель Салем розповів, що з побратимами перебували в окопі, і дуже зголодніли. Вони розуміли, що пообідати вдасться не скоро, тож ні на що не сподівалися. Однак на обрії вони побачили маленького хлопчика, який утік до українських захисників.

Даніель Салем, фото: Знай.ua

Виявилося, що цей хлопчик вирішив принести військовим поїсти, щоб не сиділи голодні в окопі. Цей вчинок дуже зворушив Салема і назавжди закарбувався в його пам'яті.

[quote author=""] "Все в якийсь момент стихло, ми вийшли з окопів, голодні капець... Раптом, ніби звідки, з'явився хлопчик, років 6-7. Біжить до нас полем з буханцем хліба: "Хлопці, я вам хліба приніс! " Для мене це було щось неймовірне. Ми її розділили разом з хлопчиком", - зізнався Даніель Салем.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Телеведучий зазначив, що саме із таких невеликих, але дуже важливих вчинків і складається Україна. Він переконаний, що українці ніколи не залишать один одного у біді.

[quote author=""] "У цьому вся Україна. Ми не покинемо ближнього, ми подбаємо один про одного. Ми згадуємо одне про одного. Навіть за кілометри ми пам'ятаємо одне про одного. І це дуже важливо", - підсумував він. /quote]

Нагадаємо, що улюбленець Тіни Кароль Даніель Салем схопив Олега Скрипку з ВВ і поцупив : "Люблю тебе моя".

Раніше ми повідомляли, що красень із "Голос країни" Даніель Салем після обстрілу показав дівчину, заради якої воює: "Люблю тебе 3000".