Відома українська актриса та зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко розповіла про добрий знак, який вселив їй віру в швидку перемогу України над російськими окупантами.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Денисенко розповіла, що прогулювалася разом із сином в одному з парків Хмельницького. Там уже на повну цвітуть дерева, зірка переконана, що це добрий знак, що символізує перемогу України над загарбниками.

Денисенко та Федінчик, фото Instagram

"Природа не знає що таке війна... Як красиво цвітуть дерева зараз у Хмельницькому 🤍 Такий аромат.... Вчора ми з Андрійком гуляли, і я подумала, що скоро війна закінчиться на наших територіях, перемогою України , перемогою ЗСУ, наша країна процвітатиме як ці дерева навесні...", - зазначила Денисенко.

Проте Наталія Денисенко зазначила, що навіть після перемоги України ми не зможемо забути та пробачити те, що зробила росія. Вона переконана, що українці назавжди засвоїли урок і нарешті зрозуміли, хто друг, а хто ворог.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Наталка Денисенко, фото з instagram

"Але ця війна назавжди залишиться у нас усередині, бо ми ніколи не забудемо і ніколи не пробачимо те, що зробили з нашими долями московити!!! Сподіваюся цей урок буде засвоєний нами і нашими нащадками назавжди! Нехай цвіте наша Україна навіки", - підсумувала вона.

Наталка Денисенко, фото з instagram

Нагадаємо, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" зізналася, що знала про війну заздалегідь: "Ми просто всі втечемо в іншу країну".

Раніше ми повідомляли, що Наталка Денисенко порушила заборону, щоб зробити приємне чоловікові Фединчику із ЗСУ: "Передати у відрядження".