Відомий український виконавець Володимир Дантес і Даша Кацуріна підтвердили свої відносини ще у 2022 році, але жарти з приводу їхньої сімейної "рокіровки" не вщухають досі. Так, українці потролили пару під новим фото на сторінці артиста в instagram.

В Україні досі активно обговорюється розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої, а також Михайла та Даші Кацуріних. Співак і ресторатор по суті помінялися дружинами, що спричинило багато жартів у суспільстві, та й самі вони не втрачають шансу посміятися.

Дантес та Кацуріна, фото: Instagram

Так, Володимир Дантес опублікував нове фото із Дашею Кацуріною, яке, як він зазначив, було зроблено ще минулого літа. Він зазначив, що вниз дуже мало спільних знімків, оскільки вони максимально насолоджуються один одним і не мають зайвого часу на позування перед камерою.

Реакція шанувальників не забарилася. Дехто пожартував, що ситуація між парами нагадує шоу "Міняю жінку".

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

"Це самий успішний сезон "Міняю жінку"", "Як добре, що не облизуєте один одного) Щастя вам", "Нарешті видно, що Вова щасливий, а не стомлений стосунками", "Я одна вважаю, що вони крутіші, чим Додо з кацуном!!!?", "Такі ви добрі) навіть мов для цього не висуваєте", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва розповіла про кохання, яке отримує багато років – не від Кацуріна і навіть не від Дантеса.

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва проговорилася про розставання, Дантес та Кацурін напоготові: "Ми вже не разом, але ми..."

Крім того, ми писали, Володимир Дантес разом із Дімою Комаровим став ворогом номер один і радий цьому: "Ви дуже довго думаєте".