Популярна українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA, а також ведуча нового кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва, яка днями розповіла про раптову вагітність, продовжує радувати своїх відданих шанувальників яскравими моментами із зіркового життя.

Цього разу артистка вирішила зачепити тему "оголеності". Тут не все так просто, виявляється, що Даша прихильниця творчості українського письменника Валеріана Підмогильного та його роману "Місто". Тут зірка виявила собі щось дуже цікаве.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Астаф'євій у мережі Instagram.

Публікація Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

Даша Астаф'єва опублікувала свою улюблену цитату з роману Валеріана Підмогильного "Місто": "Та й сам він дедалі більше прихилявся до одежі, як до художнього оформлення свого тіла. Люблячи його, почуваючи його силу й доладність, він не міг не цікавитись убранням, що мало те тіло в пристойному об­разі виявляти, коли вже показувати голим його забороне­но".

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Мені приємно, що так багато серед вас уже читали цю книгу. Для себе виписала кілька цитат, які зараз дуже актуальні, і розуміються інакше. Якщо у вас є такі, ділитесь.", - написала Даша.

Нагадаємо, Микита Добринін після розлучення з Квітковою "переключився" на іншу Дашу з апетитними формами: "Вогонь".

Раніше повідомлялося, "Проплакала, дуже складно...": Даша Астаф'єва зізналася про важку операцію, зірка не може співати.

Також, Даша Астаф'єва знайшла в Україні місце, де їй на все пофіг: "Трохи відновитися, пожити".