Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська поскаржилася на сезонну алергію, яка останнім часом значно посилилася через присутність росіян в Україні.

Про це Оля Цибульська іронічно розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі stories.

Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya

Оля Цибульська розповіла своїм фанатам, що займалася буденними домашніми справами, як раптом помітила, що у неї загострилася сезонна алергія. За словами зірки, вона щорічно страждає від неї, а зараз вона посилилася, як ніколи.

Оля Цибульська, скріншот з instagram

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Цибульська знайшла оригінальне пояснення такої сильної алергії. За її словами, все через те, що зараз на українській землі росіянами пахне, проте вона переконана, що це незабаром пройде.

Оля Цибульська, скріншот з instagram

"Зараз гладила гору білизни, трішки почало аж нудити. Хоча в принципі прасування мене не дуже напружує. А ще почалася дика алергія, у мене вона щорічна, але цього року така конкретна. Думаю, та чого? Так принюхалася, а ще москалем пахне на нашій землі. Того й така алергія, але скоро минеться", - іронічно зазначила Оля Цибульська.

Відео можна переглянути тут.

Нагадаємо, що Оля Цибульська звернулася за допомогою до астрологів через обмеження: "Регулярно собі...". Зірка продовжує піднімати настрій українцям усіма можливими способами.

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська змусила жінок бути красивими і війна не повинна стати на заваді: мотивувати ЗСУ та відправляти фото.