Відомий український продюсер та реп-виконавець Олексій Потапенко з першого дня повномасштабного вторгнення росії на територію України всіляко підтримує співвітчизників та допомагає їм.

На цей раз Потап в Instagram поділився новиною про допомогу сім'ї вдові російського окупанта, і здивувався, що життя солдата Росії таке безглузде і дешеве.

Олексій Потапенко, фото: Instagram

На опублікованих Потапом кадрах стояла вдова так званого "героя Новоросії" та її молодший син, до того ж зараз її старший син служить у "ДНР". Російські волонтери передали їх сім'ї 10 тисяч рублів та літні берці для старшого сина.

"Твоє обличчя, коли проміняв батю на берці та 10 тисяч тугриків", — іронічно зазначили під новиною, натякаючи на молодшого сина жінки, який дуже радів такій допомозі.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Білоруські та російські військові, фото з вільних джерел

Потап зазначив, що його дивує те, як дешево оцінюють життя російського солдата. До того ж, на його думку, так її оцінює, не тільки уряд, а й близькі.

"Я дивуюся наскільки безглузде і дешеве життя російського солдата ... синок задоволений, зараз йому щось куплять і батя п'яний його не відлупцює вдома, а старший брат поїде в нових берцях, в яких привезуть його без голови додому , але берці залишаться і він зможе за братом доносити ..ось і посміхається..", - зазначив Потап.

Скріншот допису Потапа

Нагадаємо, що Потап вирішив сам розповісти про всю брехню: "Ось так само вони й покажуть".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських показала, хто дарує їй почуття безпеки, але Потапа поряд не було: "Справжня підтримка".