Українська артистка Оксана Білозір розлучилася із чоловіком музикантом Романом Недзельським, який з початку війни пішов служити у ЗСУ. Пара була разом 33 роки.

Про це стало відомо завдяки самому Недзельському. Він дав відверте інтерв'ю блогеру Ростиславу Калацинському та зізнався, що ініціатором розлучення стала співачка. Проте Оксана Білозір не повідомила про це особисто чоловіку, він просто отримав повістку до суду.

Оксана Білозір із чоловіком, фото із соцмережі

Оскільки Роман захищає Україну в лавах ЗСУ, він не зміг приїхати на засідання суду, тому їхній шлюб розірвали автоматично наприкінці 2022 року.

"Було все банально. Я отримав повістку до суду і нас розвели. Я оскільки в армії, то не міг прийти на судове засідання, тому мене три рази не було. Нас автоматично розвели. Я був проти цього. Сьогодні ми не є офіційно чоловіком і дружиною" - висловився чоловік.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Наразі колишнє подружжя ніяк не підтримує спілкування, хоча раніше все було нормально, за словами музиканта. Оксану не цікавить, як живеться її колишньому чоловікові, який служить у ЗСУ. Також Недзельський вирішив замовчати про те, що спричинило розлучення з Білозір.

"Ми майже не підтримуємо зв'язок. Адже я в армії, мене більше року вже немає вдома. Вона нічого не питає. У нас в армії є дуже велика проблема, коли чоловіки служать і отримують інформацію про те, що вони втрачають сім'ї. Я був одним із військових психологів, хто приймав цю інформацію, якось заспокоював. Але в той же час я знав, що в мене така сама ситуація", - зізнався Недзельський.

Нагадаємо, у мережі розкритикували Оксану Білозір за піар на Олі Поляковій та Тоні Матвієнко: "Все, що її хвилює нині"

Раніше ми писали про те, що кума Порошенка та Ющенка Оксана Білозір вразила молодістю у 64-річчя: "Всім весело"